Wrist Wallet

Veel van de pols portefeuilles zijn ontworpen voor sportieve toepassingen - fietsen, hardlopen, wandelen of andere oefenen - waar je moet alleen een paar benodigdheden mee te nemen Er zijn ook lederen pols portefeuilles die er net zoals een lederen band armband Deze zijn..gebouwd met zacht leer en hebben een verborgen compartiment aan de binnenkant om uw geld te houden. De meeste van deze zijn niet groot genoeg om veel meer dan geld te houden, maar ze zijn een veilige manier om uw geld verborgen te houden. Sommige mensen verwijzen ook naar de kleine vrouwenportefeuilles met een polsbandje als een pols portemonnee. Dit zijn fantastisch voor de momenten waarop je niet wilt dat een gewone tas hebt. Ze zijn erg populair geworden.

De pols portemonnee wordt voornamelijk gebruikt door oefeningsenthousiasten Het is de perfecte oplossing voor het dragen van uw geld, sleutels en andere items als je uit te oefenen Een van de meest populaire pols portemonnee is gemaakt door Takjes -... Het banjees portefeuilles Er zijn enkelestijlen die zijn gebouwd met een microvezel materiaal dat zeer licht van gewicht en comfortabel. Vocht is wicked weg van deze zeer ademend materiaal. De meeste van de microvezel portefeuilles zijn omkeerbaar, zodat u de keuze uit twee verschillende kleuren of patronen. Zij fabriceren ook. een fleece portemonnee dat is zeer zacht en comfortabel om te dragen Het heeft een innerlijke ritssluiting om uw geld, kaarten, sleutels en misschien een kleine mobiele telefoon vast te houden banjees zijn geschikt voor zowel mannen als vrouwen Ze komen in een verscheidenheid van kleuren.. -dus je zal zeker een die past bij uw behoeften. banjees portefeuilles zijn gemakkelijk aan te trekken en kan op zowel uw pols of onderarm worden gedragen. De banjees pols portemonnee is zeer redelijk geprijsd en ook het geld waard.

Er zijn nogal wat bedrijven die echt mooie kwaliteit pols portemonnee vervaardigen - Actief Sporten, Pacsafe, Jogalite en Wristsafe zijn een paar van hen die worden aanbevolen door atheletes Als u op zoek bent naar een die ook zal houd je telefoon, iPod of PDA., neem een ​​kijkje op de Phubby Wrist Cubby De Phubby Sport Cubby heeft een mesh zak om uw elektronisch apparaat te houden -.. je kunt zien en bedienen van uw touch screens door de mazen Aan de buitenkant van de Sport Wrist Cubby is een andere zak te houden uw. geld, sleutels, kaarten en andere kleine benodigdheden Ze zijn er in drie maten -. small, medium en large De beschikbare kleuren zijn zwart, rood en tan Er zijn ook verschillende patronen om uit te kiezen -.. stippen en luipaardvel Deze zouden makeneen geweldig cadeau voor iedereen die houdt van buiten uit te oefenen. Zoals u kunt zien, heb je zoveel geweldige keuzes bij het zoeken naar een pols portemonnee.

    Nog geen reacties.

    Leave a Reply

    Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.

    Предоставено от Blogger.