Wat u moet weten over Armani portemonnee

  • Alle bestellingen verwerkt via Amazon voor de best mogelijke service

Heb je nodig hebt om je vriend of echtgenoot een geschenk dat echt zal opfleuren hem kopen? Je moet weten dat mannen, net als vrouwen, zijn ook ijdel. Zij verkiezen (kwaliteit) merkartikelen in plaats van de (hoeveelheid) goedkope degenen. Hoewel sommigejongens zijn niet echt kieskeurig als het gaat om cadeautjes, waardoor ze een designer item zal echt hun dag. Dus, als het lijkt dat zijn oude portefeuille is een beetje versleten voor uw smaak, probeer hem te kopen van een.

De beroemde Giorgio Armani, na het verlaten van zijn werk bij Nino Cerruti Jimenez, maakte zijn eigen naam door afstemmen van mannen designer kleding. Hij populariseerde het gebruik van leer als een kwaliteit materiaal voor slijtage, niet alleen voor speciale gelegenheden, maar ook voor dagelijks gebruik.Met zijn baanbrekende succes, richtte hij andere productlijnen zoals riemen en portefeuilles.

Armani wallets worden gemaakt met top kwaliteit leer materiaal en zijn gebouwd om langer mee. Door deze hoge kwaliteit materiaal, kunt u ervan verzekerd zijn dat het niet gemakkelijk zal krijgen worned. Het is waterdicht en dus ook uw geld zal worden beschermd tegen regen. Leathers zijn ook bestand tegen vuur en stof dus u kunt er zeker van zijn dat de onderdelen te worden beschermd.

Er zijn een heleboel van Armani labels en merken verkocht in de markt. Sommige van deze zijn de Giorgio Armani, A / X Armani Exchange, Armani Junior, Emporio Armani onder vele anderen.

De Giorgio Armani lijn is gemaakt van de beste kwaliteit materialen die gevonden kunnen worden dan ook waardoor het een van de duurste labels in de wereld. Het is gemaakt voor de hoogste klasse en zeer vermogende klanten. Deze luxe lijn omvat kleding en accessoires voor zowelmannen en vrouwen. De meeste klanten zijn oudere mensen die zich kunnen veroorloven de dure en high-end ontwerpen van een Armani.

De Emporio Armani lijn met haar jeugd gerichte stijl is bedoeld voor de jongere generatie die zich niet kunnen veroorloven de hemel hoge prijzen van de Giorgio. Dit is inclusief een stijlvol design. Omdat het kost minder, de materialen zijn van mindere kwaliteit.

De A / X Armani Exchange is het goedkoopste label. Het is gebruikelijk dat de casual look. Het is verkrijgbaar in zwart en wit, bloemen ontwerpen. Een typische slanke, zwarte Giorgio Armani lederen portemonnee kan de werkende zakenman te trekken. Het wordt geleverd met handigecompartimenten evenals credit card slots. Sommige hippe Emporio Armani portemonnee komt ook in zip kast als je niet dol op de traditionele gevouwen portemonnee ontwerp. Crocodile gedrukt Armani portemonnees zijn ook verkrijgbaar in trendy stijlen.

Dus, als je geconfronteerd met een Giorgio en een Emporio portemonnee, krijgen niet verrast met de prijs verschil. De Giorgio Armani portemonnee is duurder, maar is gemaakt van een betere kwaliteit materiaal ten opzichte van de Emporio. Ontwerpen Diens op portemonneezijn meer suave aangezien het beoogt de jeugd imponeren.

Als u last van de kosten van deze items, weten dat ze komen in redelijke prijzen. Deze portefeuilles zijn gemaakt om lang duren en je krijgt ook de voldoening van het kopen van een item met een dure label. Omdat je toch al voorzien van kennis overde weelderige merk, is het best om deze informatie te gebruiken bij de aankoop van een item. U kunt winkelen voor een mindere geprijsd item door gewoon uitzoeken zijn specifieke Armani lijn.

Wees op uw hoede voor nep-Armani portemonnee. De Black Label Giorgio Armani is alleen gekocht in top steden en hoofdsteden. Ook is het belangrijk voor u te maken tussen nep en echt leer. Je zal kopen dan ook een topklasse merk je moet makenervoor dat uw geld niet wordt gebracht afval.

Leave a Reply

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.

Предоставено от Blogger.