Vintage en vintage-geïnspireerde portefeuilles

Ik gebruik altijd vintage portefeuilles. Ze zijn prachtig gemaakt met details die je niet ziet in de portemonnee van vandaag. Er is iets tijdloos en elegant over hen. Vinden van een mooie vintage portemonnee in goede staat kan moeilijk zijn. Soms, met de tijd, de stiksels begintte desintegreren, en sommige ik heb gevonden kan ruiken van schimmel uit arme storage.When online winkelen voor vintage portemonnee, goed kijkt naar de foto's voor donkere vlekken of inconsistenties in de naden. Verzoek foto's van de binnenkant van de portemonnee indien deze niet zijn voorzien- vaak de bekleding verraadt wat de buitenwereld leer mag niet, zoals water vlekken, spikkels van meeldauw of algemene vergeling of verharding .

Gelukkig zijn er een aantal fantastische vintage-geïnspireerde portefeuilles die vandaag worden gemaakt dat alle klassieke look van vintage, en vaak dezelfde uitstekende materialen hebben, maar zonder de Waar was dit dat het opgepikt deze geur? Of Hoe veel langer zullendit laatste? 'kwaliteiten van echte vintage.

Typen portefeuilles

Koppeling

De koppeling portemonnee is ontstaan ​​in de Victoriaanse tijdperk waarin vrouwen alleen behoefte aan een plek om te ruiken zouten en een zakdoek stash. Ze zijn klein, elegant portemonnees, en werden uiteindelijk omgezet in lange, elegante portefeuilles door het inbrengen van organisatie-slots en zakken voor verandering.Ze zijn strak en zien er erg sexy en vrouwelijk in de hand van een vrouw, en zijn waarschijnlijk de meest elegante portemonnee.

Veel van de koppeling portefeuilles hebben vandaag een massa-geproduceerde, utilitaire uitstraling - iedereen die ze gezien in rijen in een bak op het warenhuis weet wat ik bedoel Er zijn een aantal die dezelfde elegantie van het verleden behouden Hobo International maakt!.. mijn favorieten, maar ze zijn prijzig Je krijgt waar je voor betaalt, ik altijd herkennen een Hobo International portemonnee vanuit de hele kamer - ze zijn zo goed gemaakt en ontworpen en totaal on-missable .

Als je wilt gaan voor de echte vintage deal, deze zijn ook beschikbaar, maar u kunt vertellen dat we amped de hoeveelheid spullen die we moeten uitvoeren - de oudere portefeuilles hebben over het algemeen minder organisatorische vermogen en kan dunner zijn.. en over het algemeen kleinere Combineer dat met de verharding dat gebeurt met de tijd, en je kan hebben om een ​​aantal ernstige editing doen om de items die u wilt brengen kan dit eerder te bevrijden, maar - kijk of je kunt krijgen door met slechts lippenstift enID!

The Princess Wallet

Grotendeels uit de jaren '60 en '70, de prinses portemonnee is een grote dagelijkse portemonnee. Het is klein, dus het zal niet veel ruimte in je tas (en kan worden opgeborgen in een achterzak), maar over het algemeen komt met zijn eigen muntportemonnee en creditcard organisator, zodat je niet verliest elke ruimte Plus, de meegeleverde portemonnee is van onschatbare waarde -. geen verandering meer rammelende rond op de bodem van je tas De overvloed aan details over de flap -! van stiksels aan zilverstuds aan juwelen - geven een enorme hoeveelheid variatie op deze portefeuilles, en ik heb altijd een paar in een lade, want ik kan nooit een bijzonder schattig een op de rommelmarkt weerstaan ​​!

De Coin Purse

Er is iets zo sierlijk over een portemonnee. Ik hou van de kleine elegantie van het in handen van een vrouw, de zorgvuldige knijpen om de sluiting te openen, en de peering in met de zachte jingle van verandering. De kleinheid van de portefeuille dwingt de handenin zeer vrouwelijke vormen, plus het is een geweldige manier om veranderingen en eventuele kleine geluk charmes die je niet zou willen naar huis te verlaten zonder te dragen. Plus het kan een leuke, compacte accessoire voor een avondje uit te zijn.

Als je gaat om een ​​portemonnee te gebruiken voor uw portemonnee, zorg ervoor dat je er een vindt groot genoeg om uw ID-, credit cards, en andere benodigdheden te houden. Portemonnees zijn vaak te klein voor deze nietjes en je zult eindigen met ietsje kunt niet klink dicht! Sommige vrouwen gebruiken een sigaret zaak of een visitekaartje houder om het plastic te houden, met een portemonnee om het geld te houden. Dit kan gaan om omslachtig en moeilijk te beheren krijgen, dus zorg ervoor om maat te nemen enbenodigde spullen in aanmerking bij de keuze voor een van deze delicate accessoires.

Leave a Reply

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.

Предоставено от Blogger.