5 dingen iedere man nodig heeft in zijn portemonnee

Mannen hebben een bijzonder interessante uitdaging in-dat ze een beperkte hoeveelheid ruimte om hun dagelijkse behoeften te dragen De juiste portemonnee is essentieel voor het leven van een man persoonlijk, zijn er enkele belangrijke criteria waaraan moet worden voldaan voor de aanschaf van een portemonnee..:

  1. Wallet moet een duurzaam materiaal te zijn. Leer is een typisch voorbeeld, maar er zijn een aantal goede vinyl opties, alsook van andere materialen, zoals duct tape.
  2. Moet een ID-venster. Dit is cruciaal voor het tonen van een ID snel in een restaurant of bar.
  3. Moet klein genoeg om te kunnen passen in het voorvak mocht dat nodig zijn.
  4. Moet genoeg opslagruimte hebben voor essentiële kaarten, coupons en andere onzin

Wat dat betreft, er zijn 5 essentiële dingen die moeten worden in portemonnee van een man.

  1. Cash. Niet altijd rekenen op credit / debit cards ... u zult komen te zitten dat die kerel die nodig heeft om de rekening te splitsen 17 manieren.
  2. Kaarten die fungeren als geld Hier nam ik een vrijheid om forfaitaire 3 dingen samen:. Credit Card, Debit Card en Gift Cards Je weet nooit wanneer je deze dingen nodig hebt en ze zijn zo goed als contant geld de meeste tijden..
  3. ID ... doe niet zo dom en het huis verlaten zonder het
  4. Visitekaartjes. Klinkt raar, maar je weet nooit wanneer je iemand kent die zou kunnen gebruiken een of wanneer je over een van die potten kun je een kaart in een gratis lunch te winnen draaien zal ontmoeten.
  5. Transit Option Ook hier is een beetje een klontering van:. Bus / trein passeert, Zipcar / IGo kaart, iets van dien aard

Daar heb je het mensen, de essentie. Nu sommigen van jullie misschien niet met mij eens of geloven dat ik heb links dingen uit. Hier zijn veel voorkomende misverstanden over dingen die je nodig hebt in een portemonnee te houden.

  1. Klantkaartjes. Dit zijn je kaarten voor supermarkten, dierenspeciaalzaken, wasstraten, noem maar op. Elke winkel heeft een kaart van deze dag. De meeste winkels kunt u uw telefoonnummer in plaats van een kaart te gebruiken, dus sloot dat extrabagage.
  2. Coupons. Niet de moeite waard de ruimte en je meestal van tevoren wanneer je gaat om te gaan winkelen voor iets weet. Als je dat niet doet ... misschien heb je een beetje een impuls aankoop probleem?
  3. Gym Membership Card Opnieuw ... heb je waarschijnlijk een specifieke set van spullen die naar de sportschool met u (dwz: kleding, schoenen, muziek-apparaat, slot, etc.).. Dus houd de kaart met die items Zeldenmensen gaan naar de sportschool in een opwelling en moeten hun kaart hebben op hen de hele tijd.
  4. Munten, snoep en tandenstokers. Geen van deze dingen ooit behoorde in een portemonnee. Helaas Europa en andere plaatsen hebben besloten om grotere coupures van munt in munt vorm die echt maakt ons lijden te maken.

Leave a Reply

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.

Предоставено от Blogger.