Aluminum Wallets

Ik kon niet geloven dat mijn vriendje voor een gevraagd voor zijn verjaardag, maar dat deed hij.? Een paarse een op dat! De aluminium portemonnee is een heel eenvoudig.? Gewoon een portemonnee met aluminium behuizing, die in verschillende trendy kleuren komt.?Je kunt je afvragen waarom mijn vriendje kocht een paarse zoals ik deed.? Hij verklaarde dat hij in staat om het te halen uit eenvoudig waar hij ooit zou kunnen neerleggen zou zijn? Pretty slim.? De portemonnee ontving hij heeft meerdere compartimenten, net genoeg voorzijn bankpas en de weinige creditcards hij.? Geld past mooi in het ook, opgevouwen.? Dit is zeker niet voor verandering!? Hier zijn een paar aluminium portemonnee om uit te kiezen.

De Executive Style Ogon Multi Colored PVC Aluminium buitenste schil Wallet komt in negen trendy kleuren. Deze lichte kleuren zijn gemakkelijk te vinden in een tas en eenvoudig te monteren in uw achterzak.? De Ogon aluminium portemonnee opent en sluit gemakkelijk met klik-knop enis gemaakt van waterdicht materiaal.? Deze portemonnee is 45 keer beoordeeld en het gemiddelde van drie en een half sterren van vijf.? Klanten staat dit aluminium portemonnee was van? goede kwaliteit, bruikbaarheid en stijl.

The Indestructible Aluminium Wallet komt in rood, zilver en blauw.? Zij stelt deze portefeuille kan niet worden vernietigd. Het is 3/4 inch dik en het is afmetingen zijn 2 3/4 x 4 1/4.? Er zijn zeven sleuven te organiserenuw credit cards, ID's en contant geld.? Niet te vergeten het beschermt uw informatie formulier wordt gescand door dieven.? Deze portemonnee is zeer redelijk geprijsd.

Heb je het gevoel dat je zou meer ruimte in je portemonnee nodig? Bekijk ook de Executive Style Extra Large Aluminium Wallet.? Het komt ook in negen trendy kleuren, maar in een iets groter formaat. Deze portemonnee wordt geleverd in? Afmetingen 4,6 cm bij 3,63 inch.? Het heeft zeven zakken en kan houden 15 kaarten.? Dit Ogdon Aluminium Wallet ontving vier van de vijf sterren van negen recensies van klanten.? Klanten commentaar op hoe goed ze net als de selectie van kleuren en de duurzaamheid van de portemonnee.

De Gestreepte Aluminium Wallet is tegen een redelijke prijs.? Het heeft zeven plastic hoezen om onze kaarten te houden. De portemonnee van 4 cm bij 3 centimeter.? Klanten vermelden dat dit aluminium portemonnee is stevig.? De vergrendeling is zeer veilig.

De Zwitserse Wallet is erg populair! Deze aluminium portemonnee komt in groen, kobalt blauw, oranje, zilver rood en zwart en is gemaakt van geanodiseerd aluminium, zodat de afwerking zal nooit vervagen. De Zwitserse Wallet is een zak kunt u uw kaarten schuiven inen uit. U kunt ook haak de portemonnee om je broek of op onze portemonnee voor een gemakkelijke toegang. Het kan maximaal vijf kaarten zonder geld. Klanten zoals hoe het functioneert als een geld clip.

De Kenneth Cole Reaction Aluminium? Flip Up card case wordt geleverd in zilver en is 2 1/2 bij 4 centimeter.? De portemonnee heeft een drukknop opklapbare deksel.? Klanten merkte hoe ze houden de verende opklapbare deksel. Dit iseen goede portemonnee voor een tas of rugzak.? Deze stijl portemonnee is ook verkrijgbaar in leer!

Leave a Reply

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.

Предоставено от Blogger.