For Men: Throw Away uw portemonnee en krijg je een Money Clip kaarthouder plaats

Persoonlijkheid van een man kan echt en nauwkeurig worden weerspiegeld door de keuze van de portefeuille die hij gebruikt. Een gestroomlijnd en strak ontworpen van de portemonnee is natuurlijk degene die de meeste mensen die graag zou hebben. Het ziet er niet alleen goed en gemakkelijk te dragen,aangezien het laat zien dat je een persoon bent die gevoel voor mode heeft. betwijfel ik dat iedereen graag een dik, omvangrijk en onhandig portemonnee hebben.

Echter, de meeste mensen die ze gebruiken vinden heel vaak zelf onhandelbaar met credit cards, ID's, facturen en alle soort van andere voeders geplaatst in alle richtingen. Het is moeilijk gestroomlijnd en strak te zijn als je rommelen met tal van veelal ongewenste voeders bij betalingbij de kassier teller. Niet alleen dat, je zou jezelf voor schut zetten van de dames die je net rij naast je.

Heb je gedacht van het gebruik van geld clip kaarthouder? Dit soort minimalistische portefeuilles is zeker de perfecte oplossing voor dit eenvoudige probleem. Praten over stijl en functie, het is echt slaat een goede balans tussen hen.

Het ziet eruit als een gewone portefeuille portemonnee, maar veel dunner omdat er geen factuur compartiment voor u om die rommelige papieren binnenkant spullen.

Het is niet al te zijzakken hebben, dus verwacht niet dat je kan glijden in een papieren of nota over het.

Een portemonnee is eigenlijk een accessoire dat wordt gebruikt om geld en kaarten te slaan, dus misbruik het niet met onnodige ding.

Het basisontwerp is het geld clip loopt door het centrum met een aantal sleuven voor creditcards aan de zijkanten. Er zijn gevouwen en niet-gevouwen ontwerpen, zodat je kunt kiezen die je wilt.

Echter, als u op zoek bent naar een te krijgen voor jezelf, er zijn bepaalde dingen die je moet kijken naar alvorens te beslissen over een.

Er zijn grote variëteiten van geld clip kaarthouder die je kunt kiezen.

Nou, het is heel duidelijk dat de kwaliteit zal variëren tussen geld clip kaarthouder portefeuilles. Eerste ding dat je moet kijken naar het geld clip zelf. Probeer open en sluit herhaaldelijk de clip voor een paar keer en het gevoel als je vertrouwd bent met het. De opening actie moet niet moeilijk zijn, maar de grip moet echter een stuk strakker zijn wanneer het terugspringt in de gesloten positie.

Dit heeft in principe te maken met het veermechanisme van de clip;. Goed, tenzij als u krijgt het magnetische type wanneer de clip-functie is vervangen door een klein en dun laagje magneet

De beste manier om de clip te testen is om ongeveer 20 tot 25 stuks van papieren facturen mee te nemen bij het winkelen voor een. Test de clip en zie of alle noten op zijn plaats kon houden zonder enige afstappen gemakkelijk. Grootste deel van het geldclip kaarthouder vinden op de markt kan dit doen zonder enig probleem.

Trouwens, je moet ook controleren of het geld clip wordt aangebracht op de portemonnee of als het kan worden losgemaakt. Voor de veiligheid van uw portefeuille en bezittingen, moet u kiezen voor de niet-afneembare clip omdat dit de kans dat de hele clip te eliminereneigenlijk uitglijden uit de portemonnee, zonder dat je het weet.

Het geld clip die je aantekeningen houdt is eigenlijk de ruggengraat van het geld clip kaarthouder portemonnee. En dit maakt de portemonnee stijver of rigide dan een typische portefeuille portemonnee en voor dat, moet je een portemonnee, dat is gemaakt van zacht maar soepel of kiessoepel leer. Dit zal niet voelt u zich ongemakkelijk wanneer de portemonnee in uw zak.

Sinds het geld clip kaarthouder portefeuilles zijn ontworpen om slanker en slanker dan de gewone portefeuille portemonnee te zijn, moet u altijd controleren of de portemonnee is gemaakt voor het type van de valuta van uw land. Nou, de meeste van deze portefeuilles te ondersteunen allerlei valutamaar dat kan geen kwaad om het te proberen.

Op de kaarten compartimenten, ze zijn vrij standaard met 3-4 sleuven voor uw kaarten. En verwacht niet dat je tientallen kaarten kunnen spullen binnen. Dit is een minimalistische portemonnee die komt met zijn eigen stijlen, dus niet verpestenhet. '

Ten slotte is de perfecte geld clip kaarthouder portemonnee is afhankelijk van uw voorkeur en persoonlijke stijl. Kies gewoon een die je leuk vindt en voelt comfortabel met maar altijd gaan voor kwaliteit. Ik betwijfel dat u wilt rond morrelen vanwege de slechte kwaliteit geld clip.Je wilt ook niet uw notities te steken uit de portefeuille die niet alleen ziet er rommelig, maar ook uitnodigend zakkenroller. Verkrijgen van de juiste geld clip kaarthouder zal zeker de perfecte accessoire voor je.

  • Creditcard houders, in tegenstelling tot traditionele wetsvoorstel fold portemonnee zijn speciaal ontworpen voor de opslag van creditcards en / of kaarten alike spullen zoals ID, rijbewijs, etc. Door de gewoonte van het doen van aankopen via ...
  • Meer mensen geven de voorkeur aan het gebruik van credit card houder van deze dag, met name degene die gemaakt van leer. Het wordt gebruikt als een lichter alternatief voor de gewone portemonnee die we normaal gebruiken voor het uitvoeren ...

Nog geen reacties.

Leave a Reply

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.

Предоставено от Blogger.