Mont Blanc Meisterst? Ck Wallet beoordeling

Mont Blanc, het meest bekend om hun hoge kwaliteit (en dure) schriftelijk instrumenten heeft ook ahigh-brow catalogus van lederen goederen, waaronder een zeer verfijnde lijn van wallets.I ben een fervent fan van, maar om wat voor reden Ik kon'tget enthousiast over hun portemonnee. Zelfs met de volgende beschrijving fromMontblanc.

TheMeisterstuck Wallet wordt geproduceerd in Zuid-Duitsland uit volnerf calfskinwith subtiele print en een fijne, zeldzame afwerking. Het is chroom looien, semi-anilinedyed hele, jacquard voering en een Montblanc merk. De portemonnee is gemarkeerd bythe Montblanc zwarte en witte ster metbranded ruthenium-plated ring.? '

Soundsamazing nietwaar? Of toch niet? Wat betekent dat allemaal? Het is een lederen portemonnee toch? Dus waarom al de fussabout chroomlooiing en semi-aniline geverfd door-out? Nou, ik ben van plan gettingto onderaan deze geest-spinnen beschrijving te zien hoe? amazing 'thiswallet is echt. En we beginnen met volnerf kalfsleer.

Kalfsleer isthe huid van een kalf, en niet een koe. Dat is belangrijk omdat de textuur van calfskinis veel zachter en heeft een strakkere graan dan koe huid of andere gebruinde productsfor die kwestie. Maar volnerf? Ik heb gevonden waar kalfsleer is beschreven ashavingeen fijne korrel, maar ik kan nergens vinden dat sites volnerf. Ik heb echter ontdekt dat kalfsleer veel gebruikt wordt in traditionele lederen boekbanden, velijn andparchment manuscripten. dat vind ik leuk MB is het maken van een knipoog naar de meer populaire penlijn. Het lijkt passend. Ongeacht, full-grain kalfsleer lijkt een andere manier om te zeggen fijnkorrelig calfskinand ofwel is van hoge kwaliteit materiaal. Maar, hoe is dat kalfsleer voorbereid?

Om touse de huid van een dier als een duurzaam product dat u hoeft te houden fromdecomposing Dit wordt gedaan door het proces van looien Er zijn drie waysto tan een schuilhut;.. Plantaardig looien, Mineral Leer-en witlooierijen.

Vegetabletanning (met tannine? Dus de naam van het proces) zorgt ervoor dat de huid te becomeless water oplosbaar en flexibeler. Het is een chemisch proces met behulp naturalingredients en eerlijk gezegd is het een wonder dat iemand ooit uitgevonden! Ik wouldhave graag dat gloeilampenfabriek zienafgaan.

Witlooierijen is aProcess van looien dat aluin en aluminiumzouten gebruikt. Uit de beschrijving, tawingseems aan een gevaarlijk proces? Minder een natuurramp. Misschien, een geïndustrialiseerde, gestroomlijnd proces tot goedkopere producten van leer te creëren.

De derde manier? Mineraltanning? Is gekozen methode Montblanc's. Mineral looien meestal useschromium. Nogmaals, het proces lijkt gevaarlijk en ik weet zeker dat protectiveequipment betrokken is. Interessant genoeg, na het eerste proces, chrometanned skins zijn blauw voordat ze geverfd. InUiteindelijk chroomlooiing is sneller thanvegetable looien (minder dan een dag voor dit deel van het proces) en produceert astretchable leder wat uitstekend is voor gebruik in vele kleding items, waaronder -?. je raadt het portemonnee

Dus, je kant te MB haveto voor het beschrijven welk proces ze gebruiken om te bruinen theirproducts, maar chroomlooien lijkt nauwelijks zo spannend of extravagant whendefined. In feite is de reguliere ouderwetse looiproces van weleer isprobably voorkeur op het gebied van handgemaakte lederwaren.

Wees niet bang om te winkelen rond het internet voor grote prijzen op Montblanc Portefeuilles als je kunt verkopen en deals komen overal terug. Maar, zorg ervoor dat u uitchecken Executive Essentials. Ze hebben een geweldige selectie van Montblanc executive geschenken.

Dit aspect van de Meisterstuck Wallet provedto zijn echt interessant en ik geef toe, komt vooral voort uit de Wiki die zijn naam draagt. Inshort, is leder geverfd om vlekken te verbergen en om een ​​uniforme materialsuitable voor de vormgeving in kleding en items te maken. Aniline kleurstof nietenige kleuren, butit opnieuw helpt zacht en soepel leer creëren Er zijn twee types ofAniline sterfprocessen,.. een volledige en een semi Het volledige proces gebruikt alleen anilinedye dat het semi-proces gebruikt aniline en andere chemicaliën .

Volgens de Wiki, noch methode isbetter of levert een hogere kwaliteit. Verschillende chemische stoffen zijn slechts usedto bereiken verschillende afwerkingen. Dus MB maakt gebruik van een semi-geverfd proces te bereiken thefinish ze zoekt. Het is geen afwerking specifiek voor MB-producten,maar youcan't ruzie met de resultaten die ze krijgen.

Toen ik voor het eerst sawJacquard voering mijn gedachten gingen meteen naar Jean Luc Picard? Vertel me yoursdidn't. Het woord is als een combinatie van zijn voor-en achternaam en remindsme die ik nodig heb om te beginnen kijken naar die serie weer van begin tot eind. Inactualiteit, jacquard is een stof withan ingewikkeld geweven patroon. Het proces werd uitgevonden door Joseph Marie Jacquardin 1804. Het vreemde is dat Jacquard is generiek en heeft vele stylesincluding Brocade, Damast en gematelasseerd. hebben Jacquard voering is moreimpressive dan het hebben van een katoenen weefsel envoegt een groot deel om het detail ofThe portemonnee. geef ik hoge cijfers aan MB voor de tijd neemt om een ​​mooiere fabricinto een reeds mooie portemonnee.

De beschrijving ofRuthenium kon een Hub Pagina alles zelf. In het algemeen is een lid van de platinumfamily en net als theother metalen uit de platina-groep, ruthenium inert is voor de meeste andere chemische stoffen (maar je al dat recht kende!) Het werd ontdekt inRusland door wetenschapper Karl Klaus in 1844. Mostimportantly is zijn zeldzaam en duur en op de Meisterstuck Wallet. Ok, MBnice baan op het vinden van een zelden gehoord van exotische metalen en trimmen van uw walletswith het. Je krijgt extra punten voor.

Fullgraincalfskin, chroom looien, semi-aniline geverfd, jacquard voering en ruthenium alles te combineren in artisticiteit te maken theMeisterstuck Wallet. Grote woorden voor iets dat de bakken rond je countrieslegal offerte zodat u kunt stoppen door de lokale pub na het werk voor een koele een.Maar, in alle eerlijkheid, hoewel de meeste van de functies hierboven genoemd zijn justprocesses gekleed in mooie woorden te lijken? goed chique, ze zijn in feite de werkelijke crafting systemen die moeten gebeuren om een ​​fijne portemonnee te creëren. En terwijl mostare nodigen misschien hoeven niet vermeld te worden met zoveel vuur, ze allcontribute naar wat er werkelijk is een pretty amazing portemonnee.

Maar voor mij ... Ik blijf bij het verzamelen van pennen.

  • De ultieme winkel voor Meisterstuck 149 kennis en sales. Veilingen en aanbiedingen van de Internets beste en meest betrouwbare verkopers.
  • Mens lederen portefeuilles blijven de standaard keuze voor veel slimme mannen zijn. Het vermogen van de heren lederen portefeuilles te behandelen en op te slaan contant geld is bewezen voor tientallen jaren, maar het is nuttig voor vele andere ...
  • NIET ALLE HEREN WALLETS ZIJN GELIJK Iedere man heeft een portemonnee ontvangen als een geschenk, maar hoeveel van deze portefeuilles waren de juiste stijl? Sommigen van ons zijn bewust merk en zijn zeer bijzonder over het merk ...
  • Trendy mannen weten dat het accentueren van een klassieke kast met top kwaliteit accessoires zoals uitstekende kwaliteit portemonnee. Elegante manchetknopen en een no-nonsense hechten geval is een stijl regel die kan helpen bij het opstarten ...

Leave a Reply

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.

Предоставено от Blogger.