Cool Wallets

Benny F. (Benjamin Franklin) zei eens? Hij die wordt weergegeven te vaak zijn vrouw en zijn portemonnee is in gevaar van het hebben beiden geleend.? '

Geleend? Hmm? '

Ik denk dat misschien oude Benny wilde zeggen? Gejat.? '

Maar wat als uw portemonnee is zo woedend cool dat je wilt zo veel mogelijk laten zien? We hebben het unieke, broer. Tuurlijk, kan het functioneel en duurzaam, ook. Maar je moet een portemonnee die je pijn verdientte knipperen, zoals uw zonnebril of misschien zelfs je auto. uw portemonnee moet absoluut zijn dat cool.

Benny F. zou het niet eens, maar goed? Als je het hebt, pronk met het! Deel je coole portemonnee met je vrienden. Ze zullen waarschijnlijk vragen waar u het kreeg, recht uit. Je zeker wilt dat uw portemonnee te zijn datzoet, hoewel je nooit de portefeuille kan hebben gegeven je dragen van een seconde dacht tot nu toe.

Grote fout.

Omdat portefeuilles zijn altijd zo vooraan in het midden, moeten ze niet saai te zijn. Zij beschrijven JIJ, en zijn een weerspiegeling van de manier waarop je denkt dat het leven bedoeld is om geleefd te worden.

Wil je wat echt geweldig portefeuilles en andere mannen accessoires zien?. Oprichter van het bedrijf is een piloot, en zijn ontwerpen te omarmen zijn liefde voor avontuur. Zijn liefde voor wat hij doet is duidelijk in elk accessoire maakt het bedrijf. Daarom zijn zezo uniek en spannend!

Vergeet niet, accessoires zeggen veel over jou -. Zoals portefeuilles of manchetknoop sets of misschien een aangepaste riem Deze moeten 100% bom te zijn, vooral als je een Beemer, Mercedes of Ferrari kerel Maar zelfs als u '.re niet rijden in deze high-class auto's - nog, zal uw portemonnee mensen denken dat je bent .

Face it. Wie weet u dat een pijlstaartrog portemonnee draagt? Of wat dacht sharkskin? Is dat slechte koele of wat? Deze portefeuilles zijn gewoon bedelen om te worden aangeraakt.

Leen het? Ik denk het niet! Maar wees bereid om genoeg mensen vragen waar heb je dat geweldig en erg cool portemonnee hebben.

En als ze dat doen? '

Je kunt ze vertellen, of dan weer, misschien ook niet.

  • Ontvang het laatste in de mannenmode trends en stijl tips van de mode redactie van Esquire.
  • Stingrays, hagedissen en andere garderobe essentials ...

Het lijkt niet uit te maken hoe duur of trendy een portemonnee is -.! Als het overvolle met rommel dan het risico op zoek belachelijk loop je en hier zijn enkele tips om uw portemonnee te krijgen in tip-top conditie.

Ten eerste, je wilt alles uit je portemonnee en leg het allemaal uit voor u U zult waarschijnlijk eindigen met deze stacks:.

1. Iets te maken met geld (zoals creditcards, bankpasjes en feitelijke contante)

2 Membership of kortingskaarten

3. Ontvangsten, foto's en andere papierwaren (zoals notities enz.)

Ga door elke paal en beslissen wat je wilt houden en wat je wilt om zich te ontdoen van. Organiseer uw geld door het plaatsen van de rekeningen in orde en het wegwerken van overtollige verandering. Vervolgens beslissen welke kaarten je alle tijd en bestand gebruiken uit de buurtklantenkaarten of creditcards die slechts incidenteel worden gebruikt. Het is veiliger niet om al uw kaarten te dragen in een keer, hoe dan ook. Als u verlopen kaarten, onmiddellijk vernietigen.

Vervolgens gaat u via uw lidmaatschap of kortingskaarten en doe hetzelfde. Beslis welke absoluut noodzakelijk is om de hele tijd te dragen en zich te ontdoen van de rest of het bestand ze weg zijn. Receipts je moet houden zou thuis moeten zijn. Kom in degewoonte van het legen van uw portemonnee of uw inkomsten elke dag. Dit geldt voor papier items zoals noten ook. Schik een plaats voor hen in huis waar u gemakkelijk kunt krijgen om ze als je ze nodig hebt, maar houd ze uit je portemonnee.'s zijnleuk, maar overdrijf het niet. De huidige mobiele telefoons maakt het veel gemakkelijker te dragen zoveel foto's als je wilt.

Zodra alles niet absoluut noodzakelijk wordt schoongemaakt, kunt u beginnen met het zetten van de vitale punten in uw portemonnee terug. Als u dat doet, houd er rekening mee dat als het wordt steeds uitpuilende een beetje, kan het tijd zijn om een ​​nieuwe portemonnee metmeer capaciteit. Misschien wilt u nadenken over het krijgen van een voorvak portemonnee, als je dragen pakken, of AIF je look is meer casual.

Aan de andere kant van het spectrum, als je in staat bent om echt je punten naar beneden tot het absolute minimum dan denken over een bi-voudige geld clip portemonnee of een voorvak portemonnee met een clip. Er is geen gebruik in het uittrekken van eenportefeuille die eruit ziet alsof het honger ofwel!Cool portefeuilles worden georganiseerdPortefeuilles en al je items moet passen mooi en knus in welke stijl het beste is voor u.

Leave a Reply

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.

Предоставено от Blogger.