De 5 populairste merken van de Mens Portemonnees

Trendy mannen weten dat het accentueren van een klassieke kast met top kwaliteit accessoires zoals uitstekend. Elegante manchetknopen en een no-nonsense hechten? Geval is een stijl regel dat macht kan helpen bij hun loopbaan. Kiezen van de juiste uitvoerende essentie spreekt ook boekdelen over enthousiast van het individumode smaak of algehele gevoel van stijl.

Als het gaat om, elke man verschilt in wat ze zouden beschouwen als de beste merken. Maar sommige merken doen opvallen vooral voor degenen die echt de voorkeur om te gaan door de populaire designer namen.

Ranking hoog in lijst van vijf zeer gewenst meest modieuze guys 'zijn:

1. Hugo Boss '

2 Louis Vuitton

3 Prada

4. Cartier

5. Coach

Er is een toenemend aantal jongens, waaronder nieuwe generatie jongens, die niet merk-bewust bij de aankoop van items zoals een, maar zal graag verwelkomen grote ontwerper portefeuilles, aangeduid als een van de beste, als geschenken.

Populaire designer merken van portefeuilles voor mannen bieden een langere levensduur en elegante eigenschappen die lijken te zeggen dat de persoon die er eigenaar van is aangekomen. Smaken verschillen, en terwijl sommige mannen bijzonder over de kleur van hun portemonnee kunnen zijn, anderen zouden liever vasthouden aan de traditionelezwart of een schaduw van bruin. A is een onmisbaar accessoire, dus de beste keuze zal er een zijn die zijn persoonlijkheid en imago past. Een enkele kwaliteitsmerk kan bieden een breed scala van opties, de meeste met de kenmerkende logo gezien voor de portemonnee. Sommige hebben kleine details, naast de gebruikelijke functies die rekeningen en credit card slots, die hen onderscheiden van anderen op te nemen.

Deze merken bieden ongelooflijk zacht en soepel leer, kwaliteit stiksels, en hebben eigenlijk verdiend het vertrouwen van consumenten in de wereld die hebben opgepikt hun mode-innovaties. Andere namen die zich meten met de meeste mannen discriminerend stijlen zijn, Montblanc, Calvin Klein, Gucci en velerijzende sterren zoals Bottega Veneta, Massimo Dutti, enz. Sommige mannen kunnen een combinatie van de hiervoor genoemde merken en anderen niet aangehaald, maar die kwaliteit en stijl neerkomt zo goed.

Of je wilt een slanke kunt u smullen in de achterzak van je broek, of een handige organizer met munt zakje en voldoende ruimte voor het opbergen van bankbiljetten, ontvangstbewijzen, kaarten en kleine voorwerpen, er is een kwaliteit portemonnee die precies zal zijn voor u. Waar vindt u de beste aanbiedingen? Afgezien van warenhuizen en high-end kleding of sieraden / horloge winkels, online veilingsites bieden ook authentieke designer merken van de portefeuilles in zacht gelooid leder.

Leave a Reply

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.

Предоставено от Blogger.