Niet alle mannen portefeuilles zijn gelijk geschapen

NIET ALLE HEREN WALLETS ZIJN GELIJK

Ieder mens heeft een portemonnee ontvangen als een geschenk, maar hoeveel van deze portefeuilles waren de juiste stijl? Sommigen van ons zijn bewust merk en zijn zeer bijzonder over het merk van de portemonnee. Echter, zodra je langs de geprefereerde merk, uw volgendeuitdaging is het vinden van de juiste stijl van de portemonnee. Guess what, niet alle mannen portefeuilles zijn hetzelfde! Wij hopen dat u een vuistregel gehanteerd van de verschillende stijlen van de mannen portefeuilles, alsook helpen het aanbod van hoogwaardige bepalen aan te geven.

Gelukkig zijn er veel merken die de adviesprijs (fabrikant Suggested Retail Price), die op passende wijze zijn geprijsd op basis van hun niveau van kwaliteit te volgen. In veel gevallen de dure portemonnees zijn gewoon duurder omdat ze superieure afwerking, premium leer of meer kenmerken. Dit is precies de reden waarom een ​​klant is bereid meer te betalen voor een portefeuille van Acme Studio, Bosca, Hartmann, Johnston Murphy, Kenneth Cole, Lodis, Stewart / Stand RVS Portemonnees, Tony Perotti, Tumi of Victorinox. Als het item is eengave, alle van de hierboven genoemde producten komen in een zeer mooie presentatie doos, en zal goed worden waargenomen door de ontvanger van het geschenk.

Echter, als u liever een designer merk, zoals Cartier, Dunhill, Louis Vuitton, Montblanc of ST Dupont je moet bereid zijn om meer geld uit te geven. De kwaliteit van deze portefeuilles is over het algemeen uitstekend, en de leer of composities zijn heel prachtig, enongetwijfeld de afwerking is uitstekend. Toch moet de persoon die het maken van de aankoop van een designer portemonnee niet bezig te houden met de prijs. In feite, als de prijs is een koopje, je zeer zeker koopt een vervalsing. Deze producten zijn alleenbij de mooiste winkels in de wereld verkocht door geautoriseerde dealers, dus als je het product te zien op een steegje moet je de veronderstelling dat het product is niet de echte artikel te maken, het is zeker een vervalsing. Verspil uw geld niet verspillen, als de look-a-likes niet gek veel mensen, en de afwerking is zeker van te zijn verschrikkelijk!

Wat als uw prioriteit is mooie kwaliteit afwerking, grote functionaliteit, hoge kwaliteit leer, toch iets betaalbaar? Maak je geen zorgen, we hebben die zo goed! Onze drie huismerken Dilana, Mozaïek en Vantaggio portefeuilles zijn private label programma's uitsluitend door de Nationale verkochtbagage Dealers Association (NLDA), de grootste groep van zelfstandige en internationaal opererende gespecialiseerde bagage en cadeau winkels in de Verenigde Staten. De vereniging heeft een directe import programma toestaan ​​van hun winkel eigenaren om rechtstreeks importeren vanuit een aantal van de identieke fabrieken als die van de herkenbare geschapennaam merken. Hoewel, de concentratie is op matig geprijsd product, ze werken alleen met het fijnste leder. Aangezien ze niet te maken hebben met de tussenpersoon, de klant prijs is aanzienlijk lager dan vergelijkbare merknaam product. Maak je geen zorgen over de vraag of u bentconcessies aan de kwaliteit, zodra je dit soepel nappaleer in uw hand of verwonderen over de hand-gekleurd Italiaans leer, zal u geen twijfel de kwaliteit voldoet aan uw hoogste verwachtingen! Alle drie de merken hebben een lederen interieur, geen vinyl of kunststof. Bijgevolg, de portefeuilles duren een eeuwigheid, en zijn goed de bescheiden investering waard.

Tot slot, wat populaire stijlen worden aangeboden in mannen portefeuilles? '

1.Basic BillfoldWordt over het algemeen aangemerkt als met 3 tot vier kaartsleuven aan elke kant, hoewel de ene kant kan een foto ID-venster in plaats van een paar van de kaartsleuven. De open positie van een fundamentele portefeuille is over het algemeen iets groter dan een Amerikaans wetsvoorstel.Het wetsvoorstel compartiment kan worden verdeeld in twee secties zodat u uw grotere rekeningen of kwitanties scheiden. Houd in gedachten dat een verdeelde wetsvoorstel compartiment voegt bulk.

2.Passcase of Flipper WalletIs net zo populair als de basis-portefeuille. De beschrijving is identiek aan het bovenstaande, behalve dat dit model heeft een extra flip-up-functie met een venster ID of extra card slots. Sommige van deze flipper stijl portefeuilles zijn marginaal omvangrijker dan debasic portemonnee, maar sommige kun je de Passcase of flipper deel te nemen als een mini-portemonnee te verwijderen. Ideaal voor jurk broek of pantalon.

3.Tri-fold WalletIs precies zoals het klinkt, de basis omvang is die van een Amerikaans wetsvoorstel en de twee buitenste gedeelten vouw naar binnen naar het middelste gedeelte. Dit is een traditioneel ontwerp dat bestaat al sinds het begin van de tijd. Echter, de stijl blijfteen van de top verkopers. Niet de beste keuze als u op zoek bent naar bulk te voorkomen. De kaartsleuven het algemeen zorgen voor verticale gestapelde creditcards om de voetafdruk van deze portemonnee slanker te maken.

4.Extra-pagina WalletIs niet zeer verschillend in functie dan een Passcase of flipper portemonnee. De extra-pagina portemonnee heeft algemeen? Extra-page of creditcard stapelaars in het midden of in sommige modellen de extra pagina kan worden bevestigd aan eenkant of de andere. meeste extra-pagina ontwerpen laat u de verdeelde wetsvoorstel compartiment, die deze stijl marginaal dunner of minder omvangrijk dan de Passcase portemonnee maakt. Echter, deze stijl zorgt voor een groot aantal creditcards met een relatief slanke voetafdruk.

5.Front Pocket PortemonneeIs de nieuwste trend, en groeit in populariteit. Mannen niet altijd willen of moeten de bobbel in hun achterzak. Niet te vergeten, het is zeker niet goed voor je houding of je rug te zitten op een grote bult. Devoorvak portefeuilles hebben over het algemeen een voetafdruk niet groter dan een gevouwen Amerikaanse wetsvoorstel, veel stijlen bieden een magnetische wetsvoorstel houder of leder overtrokken wetsvoorstel clip. De meeste modellen hebben ook slots om uw meest essentiële creditcards of ID te houden. Alle voorvak ontwerpen zijn heel populairen een geweldig alternatief voor de grotere, dikkere portemonnee van het verleden.

6.Hipster of Hip-Fold WalletIs een vrij grote portefeuille voor een serieuze creditcard bewapende man die niets in huis. Hipsters variëren in grootte en kan 5 of meer creditcards hebben aan beide kanten. Als dat niet genoeg is, ze een versie die een centrum heeft ook te makenpagina met kaartsleuven aan weerszijden. Dus als je wilt zitten op iets zo dik als een paperback boek, deze extra pagina Hipster is zeker het antwoord. Dat gezegd hebbende, deze portefeuille is ongelooflijk populair.

7.Money Clip WalletHet algemeen niet zeer verschillend in grootte dan een voorvak portemonnee hierboven beschreven. Het fundamentele verschil is deze algemeen een veerstalen geld clip die is gecentreerd in het midden van de portemonnee. Het meest populaire ontwerp twee of driecredit card slots aan beide zijden en de clip heeft een groot aantal facturen. Je kunt variaties van deze geld clip portefeuilles die zowel het voorjaar stalen geld clip en nog veel meer kaartsleuven meer vergelijkbaar met een conventionele portemonnee moeten vinden. Echter, deze verschillen geenmeer de slanke voetafdruk van het conventionele geld clip portemonnee.

8.Magnetische clipIs absoluut ideaal voor iemand op zoek te zijn niets meer dan de Amerikaanse dollar te dragen. De meest voorkomende ontwerp is kleiner dan een gevouwen Amerikaanse wetsvoorstel, maar het leder overtrokken magneten zijn zo krachtig je kunt een dikke stapel rekeningen tussen de magneten te plaatsen. We zien ookdat sommige merken zijn hoefijzervormige. De vorm is niet zo belangrijk als de kracht van de magneten. Ik stel voor het zetten van een grote stapel gevouwen facturen en het testen van de sterkte van de magneet.

9.Coin Pocket WalletIs niet al te populair bij de typische Amerikaanse consument, maar deze stijl is eigenlijk nogal een volgende met Europese of Zuid-Amerikaanse klanten. Het is allemaal afhankelijk van de vraag of zij dragen munten naast rekeningen en kaarten. Het is zeker een praktische stijl alsbent u bereid om de handel van een paar credit card slots.

10.Card CaseIs precies wat je je voorstellen. Het is ontworpen om visitekaartjes of creditcards te houden en sommige modellen hebben gussets te zorgen voor een veelheid van kaarten en sommige zijn slank en alleen bedoeld om de meest essentiële kaarten vast te houden. De meeste modellen hebben een slot dat zalzorgen voor een paar dringende rekeningen als je probeert te besparen op ruimte of bulk. Echter, deze stijlen over het algemeen beter geschikt alleen voor kaarten.

11.Pocket secretaris, Coat Pocket Portemonnee of Credit Card StackerIs ideaal voor de man die draagt ​​een sport jas of pak. Sommige modellen hebben credit card slots aan de ene kant en een factuur divider of chequeboek op de andere. Terwijl andere modellen hebben maximaal 12 credit card slots op elk paneel. Ze zijn over het algemeeniets groter dan een chequeboek te dekken, maar niet geschikt voor de achterzak.

12.Stof drieslag of reizen billfoldLijkt nooit sterven. Dit is het model dat de meesten van ons gebruikt als een tiener, maar ze zijn nog steeds erg populair en praktisch. Veel modellen hebben een klittenband-of ritssluiting. Éen van onze luxemerken, Victorinox, heeft een eigentijdse versie opnieuwdat is ideaal van de internationale reiziger.

Leave a Reply

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.

Предоставено от Blogger.