De Clutch Wallet-Een must voor elke Classy Girl

?

De stijlvolle en elegante clutch portemonnee heeft een enorme comeback in de afgelopen jaren. Je zult een beroemdheid op de rode loper die niet bezig is met een koppeling niet zien! Koppelingen kan worden gebruikt samen met uw handtas of op zijn eigen. Veel vrouwen eensdat hun koppeling is hun meest dierbare accessoire die hen in staat stelt om alles wat ze nodig hebben daar voeren zonder dat gebukt met een grote handtas.

?

Deze platte, rechthoekige portemonnee, voorheen bekend als een opera portemonnee is in gebruik sinds de 18e eeuw. Eeuwen geleden, vrouwen namen deze koppelingen met hen naar de opera om hun toneelkijker en parfum met zich meedragen. Het werd beschouwd als eenmeest elegante accessoire gebruikt door de gratin.

?

Koppelingen komen in een verscheidenheid van maten en nog meer patronen. Stijlen variëren van buiten, vintage en glam tot modern. Je bent zeker een geschikte koppeling voor elke gelegenheid te vinden, of het nu een dag winkelen, lunchen met je vriendinnen of een zwartebind avond functie. De clutch portemonnee heeft een metalen frame om het meer duurzaam, sterk en duurzaam te maken. Dit garandeert jaren van tevredenheid voor een betaalbare investering.

?

U kunt kiezen uit elk materiaal zoals canvas, faux fur, dierenhuid, fluweel, imitatieleer, nylon of echte slangenhuid en zelfs patchwork. Veel vrouwen verkiezen koppelingen in natuurlijke kleuren zoals bruin, bruin of zwart als ze zijn veelzijdiger en kan wordengebruikt samen met de meeste handtassen en schoenen. Satin is vooral populair voor avondkleding of zelfs voor bruiloften. Voeg wat romantiek aan een cocktail party met een kralen koppeling of een met strass detail.

?

Je kunt zelfs de aankoop van een koppeling met een afneembare schouderriem, cross body riem of een polsbandje om het gemakkelijker te dragen zonder dat de functionaliteit te maken. De afsluitende apparaten verschillen ook. Je kunt kiezen uit een handomdraai dichter of een omklemde apparaat naar eenrits of een magnetische clip (clip op) of in sommige gevallen een klittenbandsluiting. Het type bevestiging moet worden beschouwd, samen met de stijl en afwerking, alsook wat je gaat om de portefeuille wilt gebruiken voor.

?

Koppelingen hebben doorgaans 6 tot 12 credit card slots, een kleine rits voor kleingeld of kleine stukjes van sieraden zoals oorbellen en buik ringen, alsmede een divider om uw papieren facturen te houden. Sommige koppelingen hebben een chequeboek portemonnee en anderen hebben een mobiele telefoon zakjeof een pennenhouder. meeste portefeuilles worden geleverd met een eenvoudig te bekijken licentie compartiment, evenals een compartiment voor uw identiteitsdocument. Ze kunnen alles wat je nodig hebt voor een dagje te gaan winkelen of een nacht op de stad. Kleinere klauwen te houden datzijn specifiek voor avondkleding gewoonlijk over minder vakken met meer ruimte voor parfums en cosmetica.

?

Clutch portefeuilles zijn perfect om u te houden tijdens het reizen georganiseerd. Al uw belangrijke documentatie is bij de hand en het niet nemen veel ruimte in beslag. De portemonnee is klein genoeg om te dragen op uw persoon te allen tijde voor een gemakkelijke toegang.

?

Vrouwen willen hun portemonnee te wisselen om hun outfits passen en dus variatie is de sleutel. Echter, de ruimte is een nog meer belangrijke overweging. Hoe groter de portefeuille, hoe minder ruimte er is voor belangrijke voorwerpen, zoals make-up, oorbellen, parfum, sleutelsen een mobiele telefoon. Flat portefeuilles zijn zuinig in ruimte en omvang en dus een populaire keuze met vrouwen wereldwijd. Deze portefeuilles niet omvangrijk geworden, dankzij het metalen frame. De gemiddelde grootte van een koppeling portemonnee is 7.25 x 3.5 x 0.75 inches

?

Het is belangrijk om de juiste koppeling voor uw behoeften en beoogde functie te kiezen. Er zijn veel merken met elk hun eigen voordelen. Sommige portefeuilles geschikt zijn om uw levensstijl en de gelegenheid en anderen misschien niet zo geschikt kunnen zijn. Bijvoorbeeld, een fauxbont portemonnee zal niet geschikt zijn voor buiten avonturen!

?

De prijzen van de koppelingen kan overal variëren van $ 5 -.. $ 25 De gemerkte soorten zal uiteraard duurder dan een eenvoudige koppeling, maar de kwaliteit van de afwerking wel moet worden overwogen Veel ontwerpers verkopen koppeling portefeuilles als onderdeel van hun designer merken en die portefeuilles kan kosten $ 100of zelfs meer. Online winkels en groothandels kon het voor een stuk goedkoper te verkopen.

?

Imitaties kan ook een meer haalbare optie voor het merk bewuste consument die ook besparingen savvy zijn. Als je niet van imitatie of generieke producten, kijk uit voor lichte spelfouten of iets ander logo. Die zijn zeker tekenen van imitatie merken.

?

Als je iets online koopt, moet u ervoor zorgen dat u alleen kopen van verkopers die achtenswaardig zijn. Bezoekadres forums en het stellen van vragen, het krijgen van adviezen en beoordelingen kunnen helpen bij het vinden gerenommeerde handelaren. Zorg ervoor dat u foto's van de portefeuille te zien. Ontdekover de werkelijke afmetingen, materiaal, fabrikant, garanties en verzending details.

?

De betaling wordt meestal gedaan vooraf via credit card of uw PayPal-rekening. Afhankelijk van waar je woont, moet de post worden verzonden naar uw deur. Voor leveringen in de Verenigde Staten, de scheepvaart duurt meestal niet meer dan ongeveer vijf dagen. Internationale verzending kan maximaaltot 14 dagen, afhankelijk van het type en de scheepvaart koeriers die worden gebruikt.

?

Het is essentieel om uw koppeling schoon als het kan in contact komen met zo veel ziektekiemen, zeker als je het alleen te gebruiken. Sommigen zeggen dat een handtas is het smerigste ding op aarde, accumuleren kiemen van alle oppervlakken die het neer wordt gelegd op. Een vochtige doek moet voldoende zijn voor het onderhoud reinigen zijn, maar als er veel vuil kunt u een mild schoonmaakmiddel en een doek of spons te gebruiken om vlekken en vuil te verwijderen.

?

De levensduur van het sluitsysteem zal worden verlengd als u dat schoon te houden ook, met name in het geval van de magneet sluitsystemen. Open ritsen voorzichtig. Zorg dat u don 'zet iets in die de voering kunnen beschadigen, zoals scherpe voorwerpen, cosmeticadat zou kunnen lekken en dergelijke. Een goed verzorgd portemonnee zal jaren duren.

?

De beste eigenschap van een koppeling portefeuille of platte portemonnee is dat het geen vorm en grootte veranderen als je meer dingen in te stoppen. Het metalen frame houdt het uit zijn voegen barst. Dit zorgt er ook voor dat u geen gebruik maken vante veel kostbare ruimte in je tas.

?

Als je geniet van het maken van dingen, kan je van het idee van het maken van je eigen clutch portemonnee. Patronen zijn verkrijgbaar in goede naaien boeken en op het internet.

?

?

Nog geen reacties.

Leave a Reply

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.

Предоставено от Blogger.