Koop een lederen Business Card Holder voor een geweldige prijs

Als leidinggevende op de gaan, ontmoet je veel mensen.? Je ziet er professioneel, gepolijst en knap. Visitekaartjes worden uitgewisseld en je hand uit lood, versleten of verbogen visitekaartjes omdat u droeg ze los in je portemonnee, handtas, of broekzak. Daar gaat de professionele uitstraling die u wilde het project. Geen zorgen meer, hier is een selectie van aantrekkelijke, lederen business card houders om uw visitekaartjes netjes en toonbaar te houden. En je kunt er een te vinden tegen de juiste prijs.

Gemaakt van fijn leer, deze zakelijke kaarthouders wordt geleverd met een sleuf die uitzet voor zowel zakelijke en creditcards te houden en toch compact en slank. Ook is er een raam zak om uw ID of visitekaartje laten zien. Kan tot 50 zakenkaarten.

Deze kaarthouder is gemaakt van Italiaans leer en is verkrijgbaar in drie kleuren: zwart, bruin, en bruin.

De tweede kaarthouder is gemaakt van fijn leer en is verkrijgbaar in vier kleuren:. Bruin, zwart, bordeaux en bruin

Deze zwarte, eenvoudige, functionele, pretentieloze model houdt minstens 25 visitekaartjes en kleinbedrijf 2 X 3,5 inch. Het is goed waar voor je geld.

Deze leuke kaart case houdt niet alleen 36 visitekaartjes, maar het heeft ook 12 transparante hoezen om creditcards te houden.? Door middel van 31 december 2010 zal Rolodex doneert 50 cent van de verkoop van dit product naar City of Hope borstkanker onderzoek, behandeling enonderwijs

Deze mooie visitekaartje gevallen zijn gemaakt van hoogwaardige nappaleer Het is eenvoudig vormgegeven en elegant Het heeft een magnetische sluiting om uw visitekaartjes te beveiligen Het komt in vijf kleuren:... Mosterd, Franse Blauw, bisque, en roze kwarts en dustrie Groen.

De kaart geval meet 2.875 x 4,5 .

Het is een slanke manier om zo veel als 35 visitekaartjes te houden. Ontworpen om eruit als een heel klein koffertje, het heeft echt werkende sloten en handvatten. Een groot adreskaartje case voor mensen in de juridische en boekhoudkundige veld. Afmetingen: ca. 4 x2 1/2 x 3/4.

Gemaakt van zacht leer, Dit stijlvolle portemonnee kan maximaal 50 visitekaartjes en heeft een creditcard zak en een extra flap zak. De afmetingen van dit model zijn 2 3/4 x 4 x 1 en komt in de reeks van kleuren: Zwart, Bruin, Tan, pompoen, Petal, Azalea, Lente, Weide, Zee, Violet, Zonnebloem

?

Dit model is een geavanceerde roestvrij staal en leder combinatie. Je kunt zelf graveren de voorzijde met uw volledige naam of initialen. Laat extra tijd voor het graveren. Case afmetingen zijn 2 1/2 x 3 3/4 .

Fraai vormgegeven, wordt deze slanke en elegante model gemaakt van Florentine nappaleer, heeft een buitenste geval dat glijdt van een innerlijke zaak die 20 visitekaartjes houdt. Maatregelen 4.1 onthullen x 2.75 x 0,25.

Deze slanke en knappe uitziende lederen visitekaarthouder komt in vijf kleuren:.? Hoofdstel Zwart, Hoofdstel Blauw, Teugel Groen, Hoofdstel Roze en hoofdstel Red Het houdt 20 visitekaartjes.

Maak een blijvende eerste indruk met de Cross Legacy Business Card Case, de ruime gusseted zakken zijn gehuld in rijke full-grain leer en fraai contrast stiksels Lengte 2.75 Inch Breedte 4,062 Inch.

Dit flip-up case heeft een rijke, volnerf rundleer buitenkant over een duurzame hard-side constructie. De flip-top deksel biedt gemakkelijke toegang tot uw visitekaartjes. Wordt geleverd in de kleur zwart.? De afmetingen zijn 4 x2.5 x0.5

Deze knappe gestructureerde, lederen visitekaartje case komt van Hartmann's Aviation Leather Collection en is voorzien van een zacht gemalen, volnerfleder uit Brazilië, dat is mooi en duurzaam Het wordt geleverd in twee kleuren:.. Dark Roast, Espresso

Made in Italy, wordt deze ontwerper visitekaartje case gemaakt van gestructureerd kalfsleer en is een donkerbruine kleur.? De houder schuift uit het deksel.? De Georgio Armani logo is op de voorkant.? Dit is een geweldig cadeau voor de verfijndeexecutive.

De buitenste materiaal is leerachtig en dit is een mooi uitziende gestructureerde geval dat gebruik maakt van een sterke magneet voor de sluiting.? Kan houden 25 visitekaartjes.? Laat creditcards niet in dit geval, omdat de magneet zal demagnetisatie van uw veroorzakenstrip.

Deze opvallende visitekaartje case is prachtig ontworpen en simuleert het uiterlijk van de schitterende mozaïek. Gemaakt van verchroomd roestvrij staal, het houdt 12-14 visitekaartjes.

Hello Kitty visitekaartjeshouder

Dit verzilverde visitekaarthouder hoogte van 3 1/2 x 2 3/8 . Het slanke ontwerp is groot om comfortabel te passen in een broekzak, salon schort, of tas. Een ideaal geschenk of een bedankje, vakanties en meer. Gemaakt van duurzaam aluminium, kan het maximaal 12 visitekaartjes.

Houd uw ID of visitekaartjes in deze slanke klassieke, Hello Kitty metalen behuizing met bedrukte voorkant. Binnen is er een metalen clip om de inhoud veilig te houden. Zeer klassiek en elegant! Maatregelen 4 x 3 centimeter

Graveerbare Chrome Businesscard Case

Dit is gloednieuw zilverachtig (verchroomd) metaal ID / houder voor visitekaartjes. Het ingewikkelde patroon is in reliëf in de boven-en onderkant, en er is ruimte op de top van een naam of initialen graveren. Met een knop aan de rand opent de zaak, waarde kaarten worden gehouden achter elastische banden aan elke kant. Het houdt ongeveer 15 kaarten aan elke kant, of ongeveer 5 creditcards, gevoerd met een veilige sluiting (30 papieren kaarten of 10 credit cards totaal). De zaak rand is glad en goed gemaakt.

Adreskaartje van Paisley Case

Deze slanke en moderne kaart behuizing is perfect om visitekaartjes, of zelfs credit cards op te slaan in uw portemonnee. Het deksel is voorzien van een zilveren Paisley ontwerp op een witte achtergrond. De onderkant van de behuizing is een zilveren metalen zo duidelijk het kan worden gebruikt als. een spiegel Komt in roze en paars. Afmetingen: 3.75 LX 2.5 WX 0,5 H

Leave a Reply

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.

Предоставено от Blogger.