Een RFID Blocking Portemonnee Kan Voorkom identiteitsdiefstal

RFID-chips worden steeds meer en meer een deel van ons dagelijks leven. Wat zijn dat je kan vragen? RFID staat voor Radio Frequency Identification Devices. Het zijn kleine, passieve radiozenders die vaak worden geplaatst in producten om diefstal te voorkomen. Nu zijn zeOok wordt ingebed in identificatiekaarten zoals paspoorten, evenals creditcards te helpen versnellen transacties.

Deze passieve transmitters principe sluimeren totdat ze worden geactiveerd door een nabijgelegen RFID-lezer, die stuurt een sterke radio stroom die drijft ze op, dan maakt ze sturen een signaal dat informatie piept, zoals credit card account informatie, vervaldatum, etc.

Je kan zelfs hebben gemerkt RFID readers die worden geplaatst in de buurt winkel verlaat, of per ongeluk liep met een product dat niet te hebben gewist , waardoor het alarm afgaat. Deze dubbele verticale lijn die je voorbij lopen bij het warenhuis zijn RFIDlezers en ze sturen een sterk signaal dat maakt de chips 'spreken'.

Op dezelfde manier tankstations lagere aangedreven versies hebt geïnstalleerd op gas pompen om snel pay gas kaarten te lezen. Zelfs Visa en MasterCard krijgen nu in de act met RFID-chips in een aantal kaarten die je vegen ze in de buurt van een terminal te laten zonder het te raken.

De nieuwe Amerikaanse paspoorten evenals die van verscheidene andere vreemde naties, nu bevatten RFID-chips. Alle van deze technologie is prima en goed, als het in de juiste handen wordt gehouden. Helaas, nu hackers of identiteitsdieven maken hun eigen draagbarelezers die ze kunnen gebruiken om uw persoonlijke gegevens te stelen. Deze heimelijke RFID-lezers kunnen worden gemaakt voor minder dan $ 50 voor onderdelen beschikbaar op sites zoals eBay, en kunnen worden vermomd als een aktetas, paraplu, of een ander object en meegenomen naar buiten in openbare plaatsen.door te streven de geheime lezer op uw portemonnee of tas, zelfs vanaf de andere kant een overvolle zaal, kunnen identiteitsdieven uw meest gevoelige informatie te stelen en gebruiken voor hun eigen duistere doeleinden ..

Er zijn al verschillende gevallen van RFID identiteitsdiefstal geweest. Alle een hacker moet doen om een ​​apparaat te bouwen is op zoek naar de plannen op het internet en hij kan worden stelen van creditcardnummers de volgende dag. (Voor elk van u denken aan het bouwen van uweigen RFID-chip-lezer, het is een misdrijf en als je betrapt zal worden geconfronteerd met zware straffen.) Bij een recente high tech conventie in Las Vegas, white hat hackers 'gebruikt deze zelfgemaakte RFID-lezers te snuffelen de chips in de bezoeker creditcards vaneen paar meter verderop, dan print credit cards met de informatie die ze verkregen. De slachtoffers werden gemeld en getoond hoe zich te beschermen tegen toekomstige handelingen door echte black hat hackers.

Hoe beschermt u uw RFID creditcards en paspoort?

Sommige mensen zijn zichzelf te beschermen door de verpakking van hun creditcards in aluminiumfolie. Dit ruwe methode werkt door het creëren van een schild rond de RFID-chip, het blokkeren van de inkomende activering signaal.

Een betere, veel handiger manier om uw kaart te beschermen tegen gelezen door hackers is om een ​​RFID-blokkerende portemonnee te kunnen gebruiken. Deze portefeuilles bevatten een metalen vezelgaas dat maakt een kooi van Faraday rond de chip die radiogolven niet kan doordringen.

Als je denkt dat dit allemaal gewoon zilverpapier hoed paranoia dingen , je bent helaas mis. Kans is groot dat op dit moment, bent u waarschijnlijk rondlopen met een kleine radiozender op uw persoon. Als uw creditcard, paspoort of rijbewijs heefteen RFID-chip in, en het is niet afgeschermd, je identiteit is een hoog risico en u zou moeten overwegen om iets te doen over het in een keer.

In aanvulling op het beschermen van uw identiteit met een RFID-blokkerende portemonnee, moet u zich aanmelden voor een bescherming tegen identiteitsdiefstal systeem, in het geval dat uw kaarten worden gehackt, verloren of gestolen. Het maakt niet dieven lang om de inhoud van uw portemonnee te gebruikenstellen krediet en ruïneren uw goede naam.

Leave a Reply

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.

Предоставено от Blogger.