Verschillende soorten Wallets voor mannen

Een is een kleine zaak gebruikt tocarry creditcards, contant geld, en identificatiekaarten. Het is plat en kan befolded. Sommige portefeuilles kunnen compartimenten bevatten voor munten. De meest voorkomende walletis dubbelvouwen, die twee plooien heeft. Met drie plooien zijn ookused.Wallets zijn gemaakt van leer of textiel. Wallets zijn ontworpen om te passen in thepockets van shirts en broeken en handtassen. Er zijn, vrouwen, kinderen etc. Wallets voor menare wat handtassen zijn voor vrouwen. Er zijn manytypes van portefeuilles. Sommige van hunbeschrijvingen worden hieronder gegeven.

Borst Wallet:Het wordt ook wel doorgang portemonnee of secretarywallet. Het hoeft geen plooien heeft. Het is de bedoeling in de borst pocketof jassen en binnen handtassen worden gehouden. Niet klein genoeg broek worden gehouden. '

Geld-clip Wallet:Deze portemonnee heeft geen ruimte om te houden van de cash.It heeft alleen mappen voor. Het geld wordt afgekapt aan de buitenkant van thewallet. Dit wordt ook wel voorvak portemonnee.

Wallet:Dit heeft twee plooien en is het meest voorkomende type ofwallet. Credit cards kan zowel als horizontaal worden geplaatst.

Tri-fold Wallet:Dit zal hebben. Creditcards kon alleen verticaal beplaced. Het is normaal omvangrijker dan de bi-voudige Ones. Mostcommonly gebruikt portefeuilles voor menareeither twee of drie plooien.

Chain Wallet:Deze portefeuilles zijn bevestigd aan de zak van de broek bychain.

Wallet bands:Dit is een elastische band om de munt andcards houden. Het is gemaakt van een van beide stof of rubber.? Dit is niet omvangrijk als de typische portefeuilles.

Portefeuilles zijn een van de mostimportant accessoires van de mannen. Veel designer merken maken portefeuilles voor mannen die suite verschillende gelegenheden. De ster onder thewallets is het.? Het is nooit zijn glamour verloren. Een leren walletis een deel van de macht dressing. Portefeuilles formen zijnbeschikbaar in rexin en andere wasbaar. Deze is geschikt forcasual gelegenheden.

Portefeuilles niet alleen u helpen om kaarten en geld keepyour, maar ook maakt u een goede indruk over jou. Het beeld van een organizedperson Een properwallet dat al je spullen netjes houdt je geeft. Een lederen portemonnee voor mannen is het beste geschenk dat je kan gevenyourloved. Hoewel de branded portefeuilles zijn erg duur om te fromshowrooms kopen, kunt u leuke koopjes te krijgen bij online shopping sites.

Hier is een video over een bedrijf dat op maat ketting portemonnee doet. Ik hoop dat je ervan geniet.

Nog geen reacties.

Leave a Reply

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.

Предоставено от Blogger.