Metal VS Leer Geld Clips

Tot op dit punt, mannen gebruikt om portefeuilles te dragen met speciale hoofdstukken voor bankbiljetten en creditcards, maar nu een nieuwe concurrent heeft de mannen portemonnee markt gekomen. Geld clip is een geweldige accessoire voor de behandeling van bankbiljetten en eventueel plastic kaarten. Aangezien contant geldclip biedt een slimme, lichtgewicht alternatief voor conventionele portefeuilles, mannen graag geld clips te kopen voor hun dagelijkse geld hanteren.

Geld clips zijn lichter in gewicht, veiliger omdat ze niet gemakkelijk merkbaar door zakkenrollers, gemakkelijker te gebruiken want ze bieden snelle toegang tot creditcards en bankbiljetten, dus de volgende keer dat u contant betalen bij een supermarkt kun je eigenlijk doen het veel snellerdus het gebruik van contant geld clip bespaart tijd.

Prijs:.. Een van het unieke aspect van metaal geld clips is dat ze zeer goedkoop in vergelijking met conventionele stijlen van mannen portefeuilles lage tarief maakt dit een ongelooflijke en betaalbaar cadeau voor uw dierbaren

Nu komt het lastige deel, geld of contant clips komt in verschillende vormen, kunt u ze vinden in leder als in metal formaten. Qua leer, een geld clip krijgt zijn kracht door krachtige magneten, dus in principe zijn ze magnetisch leerportefeuilles Echter, wat leer variaties komen met metalen plaatsen in plaats van een magneet aan de andere kant, cash klemmen zijn verkrijgbaar in verschillende metalen zoals:... zilver, grafiet, roestvrij staal Bekijk een lijst van de beste geld clip portefeuilles voor mannen.

Leer Geld Clips:Leer formaat clips biedt grote waarde voor uw geld. Leer is ongelooflijk omdat ze zijn duurzaam en kunnen op maat gekleurd en gestyled. Hoge leer te zijn is betrouwbaar materiaal voor mannen accessoires. Echter, als je tegen het doden van dieren voor het verzamelen van hun huid te zijngebruikt in de leerindustrie dan kunt u overwegen synthetisch leer die goedkoper zijn in vergelijking met echte bankbiljetten. Deze zijn geweldig om te gebruiken als je ze in mapjes waar meerdere sterke magneten worden gebruikt om te zorgen voor het geld rekeningen.

Metal Geld Clips:In termen van metalen het geld klemmen kan worden gemaakt van zilver, goud, titanium, roestvrij staal, koper, brons, messing, chroom, platina en grafiet. Het unieke aspect van metaal formaten is dat je kunt alles gegraveerd op hun oppervlak hebben dat kangeweldig zijn voor aangepaste clip liefhebbers. Je kunt unieke opties, zoals gegraveerde opties, clips met klok, enz. vinden, is een dergelijke maat niet aangeboden in magnetische leer-modellen. Metalen clips zijn lichter in gewicht ten opzichte van de leer muizen omdat het metaal is sterker enkan je een zeer dun laagje krijgen om het werk te doen, dit feit maakt hen uiterst slank en lichter in gewicht. Metal is relatief krachtiger dan leer, dit maakt het mogelijk om zeer kleine omvang klem gebruiken om bankbiljetten stevig vast te houden.

Tot dit punt hebben we kenmerken van metaal en leer clips besproken, neem een ​​kijkje op de best beoordeelde opties van contant geld klemmen en voor mannen. Het is aan u welke materialen u wilt voor uw geld klem, dus voel je vrij om het te verkennencollectie.

Niet tevreden en zoek naar meer opties?Nou als je op zoek zijn naar een alternatief voor metaal en leer dan moet u overwegen het controleren van hard plastic versies zoals koolstofvezel, die genoeg kracht om stevig vast te houden contanten facturen geeft.

Als je meer wilt verkennen en voelen andere portemonnee ontwerpen (bi-voudige, tri-fold, voorvak, etc.) zijn ook cool, neem dan een kijkje op de van 2012 in alle stijlen, van bekende merknamen.

Nog geen reacties.

Leave a Reply

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.

Предоставено от Blogger.