Top 5 Wallets voor mannen

Voor de jongens, de noodzaak om mee te nemen munt is een voortdurende noodzaak voor honderden jaren.

Ik herinner me het lopen over in een van de Mozart Musea in Oostenrijk een paar jaar terug en het zien eigen persoonlijke portemonnee van de Composer's ingekapseld in glas.

Afgezien van het overwegen van de ironie dat een kunstenaar die een groot deel van zijn volwassen leven doorgebracht brak nog vond het nodig om een ​​portemonnee te dragen, dit stukje geschiedenis bracht ook te letten op hoe lang portemonnee van de man is een onderdeel van het menselijk leven.

En toch is het verbazingwekkend hoe weinig het ontwerp vooral de afgelopen honderd jaar is veranderd!

Nu let wel, Mozarts portemonnee echt leek meer op portemonnee dus in sommige opzichten Ik veronderstel dat we vooruitgang hebben geboekt.

Maar of we hebben het bi-voudige, tri-fold, of zelfs verschillende materialen, voornamelijk de mannelijke portemonnee is een vierkant. En het heeft de neiging om opgevuld te krijgen boven de capaciteit tot het punt waar als gedragen voor langere tijd bewijstronduit ongemakkelijk.

Het is niet zo dat er geen voldoende aanbod. Supply is er in overvloed, maar afgezien van mogelijkheden van het materiaal, de formaten zijn min of meer hetzelfde voor de traditionele mannelijke portemonnee, dat is jammer.

We leven met deze items op een dag tot dag basis. Zij moet worden ontworpen om ons te dwingen alleen houden wat we nodig hebben bij de hand (vs alles kunnen we ooit nodig hebben). Ook moeten zij gevormd te glijden in onze voor-of achterkantzakken gemakkelijk alle tijdens het opslaan van de basisbehoeften in een zo compact mogelijke wijze.

Wat verbaast mij hoe weinig portefeuilles vandaag eigenlijk dit goed te doen.

Als zodanig, ik onderzoek gedaan naar de markt en de ondervraagde een aantal van de beschikbare mannelijke portemonnee producten te bieden en samen een lijst van wat ik beschouw als deTop 5 Wallets voor mannen.

Al de beoordeelde producten moesten aan de volgende criteria voldoen om te worden beschouwd in de Top 5:

  • TheKostenMag niet meer dan $ 50. Als u meer dan dit te betalen voor een eenvoudige portemonnee ontwerp je ofwel ongelooflijk rijk of ongelooflijk onverantwoordelijk met het geld dat je in deze (of beide). Volgende!
  • UniekEnInspirerendDesign. Het ding moet esthetisch om naar te kijken, maar moet ook slim en goed doordacht.
  • UtilityHet ontwerp heeft een geïnspireerde benadering van een oud probleem naar voren te brengen. Hoe kan ik mijn geld en kaarten te dragen zonder het dragen van een gat in mijn spijkerbroek?
  • ComfortWe hebben genoeg problemen om te gaan met in ons dagelijks leven hebben we niet nodig om daadwerkelijk te betalen voor een product dat gaat een pijn in de een zijn -..

Kosten: $ 49

De Taxi Wallet is al een aantal jaren en sinds die tijd hebben we een goede deal van andere concurrenten kopiëren van het ontwerp (waarvan ik veronderstel dat is een teken van vleierij) hebben gezien. Deze portemonnee tips van de schalen op het hogere eind van onzebegroting (en onze pogingen om zuinig). Het product meet een slanke 3.5 W x 4 H x 0,5D en biedt twee valuta zakken, samen met een interieur beveiliging zak om een ​​rijbewijs en creditcards te houden. Leuk of niet centen, stuivers en dubbeltjes zijn nog steeds onderdeel van ons leven en de Taxi Wallet helpt door het leveren van een gusseted snap zakje. Deontwerp is schoon en eenvoudig te beheren in de voorste of achterste broekzak. We zouden graag zien dat de kosten echter naar beneden komen!

    ?Kosten: $ 39

    Aangeboden door Orvis, deze portefeuille meet een slanke 1/4 inch in dikte en in tegenstelling tot de Taxi, biedt een speciale gebogen vorm vooral bedoeld om te passen in de voorkant broek zak van een kerel. Nu zijn er voor-en nadelen aan deze. Het ontwerp doet potentieellimiet opslagcapaciteit afhankelijk van uw persoonlijke behoeften, zodat sommige consumenten misschien een beetje meer ruimte met de extra flexibiliteit van het opslaan van de portefeuille, hetzij in voor-of achterkant verkiezen. Aan de andere kant, als dit past bij uw stijl u het verlichten jezelf van de potentiële rugpijn diewordt geleverd met het opslaan van een portemonnee in je achterzak gedurende langere perioden van tijd. Er is ook de kwestie van de veiligheid. Als u woont of werkt in een gebied met een hoge voetgangers misdaad die je kunt wensen om te wennen aan het idee van het houden van uw portemonnee in uw! voorste broekzak op een permanente basis De Rogue komt in olijf / bruin en meet 5 : x 3 W opgevouwen .

      Kosten: $ 39

      Hoewel niet het delen van de unieke aangepaste vorm-to-fit design van de Rogue, wordt het Razor Wallet ook ontworpen om flinterdun te zijn terwijl comfortabel passen in een front broek zak. De portemonnee wordt aangeboden in strakke fijne Italiaanse leren buitenkant en er is eeninnovatieve contant klem die het mogelijk maakt om snel en eenvoudig toegang tot uw rekeningen. Vanuit een ontwerp perspectief van de Razor gaat een stap verder door u te voorzien van een eenvoudige ID viewing slot en 3 zakken voor kaarten. Ze gaan zelfs nog verder met de persoonlijke touch door het aanbieden van graverenopties. Kleuren zijn er in zwart en cognac bruin op 4,25 L x 2.75 W x 0,25 D in de totale omvang

        Kosten: $ 21

        Er zijn twee opmerkelijke ontwerpen voor mensen die door WalletBe. Een daarvan is de originele VoorZak Wallet en de andere de Outer ID Wallet (hetzelfde ontwerp, maar met de buitenkant ID optie inbegrepen). Het bedrijf is trots op hun aanbod van 'hoge kwaliteit en tochgoedkope mannen portefeuilles die zowel functioneel als modieus. Op basis van de twee ontwerpen hier ondervraagden blijkt dat ze voldoen aan de criteria! Beide portefeuilles zijn een unieke vouw ontwerp voor gemakkelijke toegang evenals bandjes waardoor een snelle grijpers voor contant geld. The Original VoorZakis hun meest populaire bedrijf tot 10 credit cards (die magnetische strips beschermen) en een gemakkelijk toegang innerlijke ID mouw. Een innerlijke elastische zakje houdt ontvangstbewijzen, visitekaartjes, enz., met een handige elastische band om contant plaats te houden. Ook, The Men's Original VoorZak Wallet bevat geen metalen zodat deze ultra dunne handgemaakte portemonnee in je zak kan blijven als u door metaaldetectoren op vliegvelden. Het is gemaakt van duurzame handschoen-gelooid leer en maatregelen op 4 x 2-5/8

          Kosten: $ 18

          Het merk Vans is al tientallen jaren. We kennen ze vooral voor hun schoeisel echter, zelfs als tiener Ik herinner me de schoonheid van hun fundamentele? Katoen portemonnee ontwerp. Sinds die tijd hebben ze uitgebreid over hun aanbod met een aantal zeer edgy graphics en materiaalsoorten. Maar voor degenen onder ons op zoek naar een eenvoudige, ongecompliceerde ontwerp dat goed werkt, is comfortabel en betaalbaar, kijken niet verder dan de Core Basics Wallet. De Core Basics lijn biedt eenvoudige effen kleuren met een duurzame constructie. Aan de binnenkant is voorzien van meer-kaartslots en opbergvakken dan de meesten van ons echt ooit nodig. tegenstelling tot de andere portemonnee opties die mijn Top 5 gemaakt deze zijn gemaakt van de kwaliteit 100% katoenen canvas (wat betekent dat je kunt eigenlijk wassen deze!). kleur aanbod zijn rood, zwart en blauw

            Nu ben ik zeker dat er nog meer dan een van jullie die misschien niet eens met deze lijst. Ik zou gewoon zeggen dat kijken naar de criteria die worden gebruikt. Als je iets gemaakt van ultra high-end materialen of een product dat alles past wilt ukan eventueel mee te nemen, dit is niet uw lijst.

            Echter, als je moe van teveel betalen voor een portefeuille die aanvoelt als een rots in uw zak. Als je ziek van scheppen rond eindeloos door een te veel vakken, het indienen van het verleden een reeks van eindeloze visitekaartjes, ontvangstbewijzen, postzegels bent,enz. alleen maar om naar de basics. Doe jezelf een plezier.

            Vereenvoudig uw leven!

            Schaal rug en? Gooi de rest van die vreemde visitekaartjes en de opbrengsten? In een lade thuis. Overweeg een van de portefeuilles aan bod in deze lijst en je zult versteld staan ​​hoe het van dag tot dag net dat er veel meer draaglijk!

            Ramin StreetsIs OwnerEen persoonlijke accessoire label die ontwerpt en produceert op maat packs met de Monnik Pak Arm Wallet, de Eye Pak (voor brillen) en de Jong Pak (voor een hondenuitlaatservice).

              Nog geen reacties.

              Leave a Reply

              Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.

              Предоставено от Blogger.