Money Clip Wallet Opties

Een geld clip portemonnee biedt een discrete en meer efficiënte manier van het dragen van geld, een rijbewijs, of creditcards rond zonder de vaak lijvige van een traditionele stijl portemonnee. Een voorvak portemonnee met geld clip geleverd in een keuze van modieuze stijlen en afwerkingen, met een zak voor een ID-venster en-kaart, evenals een veerbelaste enkel-of dubbelzijdig geld clip voor geld en kaarten Als winkelen voor mannen geld clip portefeuilles neem een ​​moment om de clip te inspecteren -.?? als de clip voorhoudt het geld nodig heeft om heel sterk lijken, wil je niet te bezorgd te zijn over iets per ongeluk uitglijden een keer in beweging.

Een kwaliteit leer geld clip portemonnee compleet met contrast stiksels en biedt een stijlvolle en elegante portemonnee in een keuze van de kleuren, zoals bruin, zwart of bruin. Vaak is het maken van een perfect cadeau voor een speciale gelegenheid als aangepaste gegraveerd voor een broer, vader,om een ​​beste man of bruidegom op een huwelijksdag. En een hoge kwaliteit portefeuille in leder zal leeftijd goed ook. Een slim geld clip portemonnee is strak en ultra dun, met een vergrendelingsclip staat om alle rekeningen en creditcards veilig op een enkele greepof dubbelzijdig clip. Deze compacte houder past gemakkelijk in een broekzak, handtas of tas, zonder dat de bulk van een traditionele portemonnee. Gemaakt van duurzaam roestvrij staal, chroom, rubber of leer materialen. Slim clips houden vaak tot 30 facturenaan de ene kant en zes creditcards op de andere, of als een enkele kaarthouder veilig vast kunt houden 12 kaarten. Een magnetische geld clip portemonnee wordt geleverd in een verscheidenheid van knappe ontwerpen, in echt leder, met sterke magnetische clips om veilig geld te bevestigen, zonder demagnetizingal die creditcards. Deze portemonnee heeft ook kleine binnenzakken voor extra's zoals een rijbewijs en creditcards.

Een mens geld clip portemonnee is een geweldige ruimtebesparende inrichting voor het houden georganiseerd ten alle tijden en een eenvoudige en effectieve oplossing voor het vervangen van die vaak omvangrijk, dikke portemonnee. Een portefeuille van dit ontwerp is net zo stijlvol en functioneel als een traditionele geld keeper,hoewel in staat om geld en kaarten op te slaan in een meer compacte manier. Buiten zakken zijn er om licenties, creditcards of visitekaartjes te nemen, een centrale pocket is voor kaarten, en een geld clip is er om de rekeningen te houden.

Leave a Reply

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.

Предоставено от Blogger.