Hoe om uw portemonnee veilig Carry?

Iedereen is het ervaren van de badeffects dat de wereldwijde crisis brengt aan ons. Allen hebben beenworking moeilijk alleen maar om te kunnen om geld te verdienen om te kunnen theneeds van hun gezin te voorzien en om te kunnen leven overleven. Dit is thereason waarom we doengeen zin om zelfs een enkele centavo dat we hard haveworked te verliezen. Zoveel mogelijk, willen we elke singlecent verstandig besteden. Maar er zijn al vele pikken pocket bendes thatworks zo snel dat ze gewoon kunnen glijden in je open zakken en getyourportemonnee, zonder dat u het weet. Dit is de reden waarom men heeft als zijnde zeer voorzichtig tijdens het uitgaan op een drukke plek, zodat ze wouldnot een slachtoffer. Maar we kunnen nooit zeker zijn dat onze zakken zijn safeevery keer dat we gaan. We kunnen nietecht zeker. We kunnen niet preventthe halen zak bendes. Maar we kunnen pas een paar tips om ourwallet veilig te houden van de pick-up zak bendes.

  • Als u reist met een handtas, moet je leren hoe te houden te sluiten. Het beste is om een ​​portemonnee die korte band heeft te dragen. Zoveel mogelijk, zet je tas of zak voor je. Dit zou de dief te makende twijfels van het stelen van uw portemonnee waar uw geld en identificatie kaarten aanwezig zijn hebben.
  • Gebruik uw voorvak in plaats van de achterzak. Jouw portefeuilles zijn veiliger wanneer ze in de zakken aan de voorkant, omdat je meer aandacht te besteden in je voorzak ten opzichte van uw achterzak.
  • Als je gaat op een achtbaan, de tip eerder vermeld is niet veilig voor uw geld en creditcards. De rits is aan te raden in deze situatie. Een rits maakt het moeilijk voor een vreemde voor toegang tot uw geld en creditcards.
  • De band die speciale zak heeft kan ook goed zijn. Deze speciale zakken kunt uw geld te houden goed en gemakkelijk, maar het is moeilijk om geld te krijgen. Je kunt niet gemakkelijk toegang tot uw geld. Veiliger voor u.
  • Geld clip kan ook gebruikt worden in uw portemonnee of op uw zak, maar dit is niet een garantie dat uw geld niet zou worden opgeheven van je.
  • Als je op reis bent, is het best dat je het licht dingen te dragen. Zoveel mogelijk, voeren alleen uw portemonnee of tas. Draag zoveel identificatiekaarten indien niet nodig. Draag alleen de meest noodzakelijke identificatiekaart en het geld datu nodig heeft. Men creditcard in orde is. Breng nooit checkbooks indien niet nodig. De mindere dingen die je draagt, hoe minder rotzooi die je zou tegenkomen.
  • Ten slotte, controleer in je geest de dingen die je hebt gebracht zonder te kijken in je spullen. Na een overzicht van de dingen die je hebt gebracht, zien of deze dingen nog te voltooien na uw wandeling op een drukke plek.

Extra voorzichtig is wat je nodig hebt voor youto veilig uit te halen zak bende. Wees nooit te los wanneer u arein een menigte.

Leave a Reply

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.

Предоставено от Blogger.