RFID Blocking Portefeuilles en Passport Case

RFID-blokkerende portemonnee

Er is een grote mate van bezorgdheid over de nieuwe RFID (Radio Frequency Identification Data) chip gevonden op uw nieuwe creditcards en Amerikaanse paspoorten uitgegeven na oktober 2006. Blijkbaar is de angst is dat iedereen kan krijgen verwerven van een magnetische lezer voor minder dan $ 10en toegang krijgen tot alle informatie op het gezicht van uw creditcard of Amerikaans paspoort. Dit heeft de deur geopend voor een paar innovatieve producten in de markt.

De Stewart / Stand RVS Wallet is niet alleen uniek en goed uitziende het is ook ongelooflijk duurzaam en voorkomt identiteitsdiefstal te voorkomen. De strak geweven RVS blokken de lezer van het oppakken van de RFID-chip gevonden op uw nieuwere creditcards en paspoort.Bovendien, deze portefeuille is een flinterdun, zal geen krassen of vlekken, en verrassend genoeg niet over de dikte of lijvige u vinden met de typische lederen portemonnee. Deze geweven roestvrij staal proces is reeds uitgebreid gebruikt in de automobiel-en vliegtuigindustrie technologie, maar toch is het merknieuw in deze toepassing.

Als je op zoek bent naar een zeer eenvoudige paspoort deksel, en op zoek naar iets heel betaalbaar zou ik beveel het Travelon merk RFID Blocking Paspoort zaak. Dit product verkoopt slechts voor $ 17,99 en zal ook uw Amerikaanse paspoort te beschermen tegen ongeautoriseerde scannen. Het paspoort caseis gemaakt van een zeer duurzaam 1680 denier ballistisch nylon ingericht met lederen bekleding.

Deze categorie wordt zo snel groeit, de NLDA (Nationale Bagage Dealers Association) is gestart met een nieuwe collectie genaamd de ID Guardian. Deze collectie maakt gebruik van een RFID-blocking voering in al hun producten. Of u nu een eenvoudige lederen portemonnee of paspoort dekking die u bent te kopenverzekerd RFID blokkeren bescherming van ID Guardian.

Nog geen reacties.

Leave a Reply

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.

Предоставено от Blogger.